Flokse
Jā, es gribēju visas bildes ievietot attiecīgajos tēmatos, tās jau ir pietiekoši samazinātas; bet ja pa taisno nesanāk, negribas ņemties vēl ar radikal. Anita, tā īslaicīga problēma, vai arī nekad nebūs iespēja pa taisno bildes pievienot?
Tajā bildē ir jenkensii dendrobijs - aug ļoti labi, ziedēt netaisās. Uzreiz neatceros, varbūt, to vajadzēja ziemā pie cimbīdijām likt...
Tās zaļas odziņas ir coelogyne cristata - tā ir no Egīdija - pavasarī atnākusi ar 1 ziediņu - pie mammas vēl neziedēja.
Un vēl 34.bildē ir Dāces dendrobija reizinātājs - visi ziedēs!!!! Izrādījās, kas visticāmāk mammai no Depo nocenojuma ir šis pats - bet viņš par nedomā par ziedēšanu.
Coelogyne flaccida.
Re: Coelogyne flaccida.
Alise, man liels prieks, ka mani keikēni ir tik labi iejutušies! Viņu mamma gan joprojām spītējas. Neprotu atrast kopēju valodu...
Alisa, man jau šķiet, ka tu attiecīgajās tēmās vari vienkārši ielikt linkus uz savām bildēm. Kas gribēs tās redzēt, apskatīsies. 
Ar D. jenkinssi ir interesanti - arī man vēl nav izdevies to pierunāt uz ziedēšanu.

Ar D. jenkinssi ir interesanti - arī man vēl nav izdevies to pierunāt uz ziedēšanu.
Mana C.flaccida arī ir sākusi kaut ko veidot. Varbūt vienreiz saņemsies un uzziedēs.
Egon, kā šogad uzvedas tavējās? Vēl gribēju pajautāt - apmēram kad tās mēdz ziedēt mūsu apstākļos? Man škiet, ka vēlāk par C.cristata - kaut kad martā un aprīlī.
Egon, kā šogad uzvedas tavējās? Vēl gribēju pajautāt - apmēram kad tās mēdz ziedēt mūsu apstākļos? Man škiet, ka vēlāk par C.cristata - kaut kad martā un aprīlī.
Atšķiras pa gadiem, pagājušo gadu pirmie ziedi parādījās jau aprilī, bet tā stabilāk maijā, jūnija sākumā. Šobrīd neko nevaru pateikt, jo piekļuve līdz podiem stipri apgrūtināta.
Flokse, Egon - manējai ir 100% izteikti ziedkāti, jau veidojas pumpuriņi. Tā, ka.... drīz būs maijs
bet laikam jau šoziem neko nevar ņemt par pilnu....

Inga, tad jau noteikti nebūs jāgaida līdz maijam. 
Bet ir ļoti interesanti salīdzināt ziedēšanas laikus pa gadiem.

Bet ir ļoti interesanti salīdzināt ziedēšanas laikus pa gadiem.
Flokse,
man pagaidām grūti salīdzināt. Botāniskajā dārzā par 2009. / 2010. gadiem nebija ziņu. pēc gada man mājās viņa neziedēja. Un šogad, 2012., laikam jau būs februāris, kad līdz maijam vēl sali, cīruļputeņi un atkušņi pilnām sagaidāmi.
man pagaidām grūti salīdzināt. Botāniskajā dārzā par 2009. / 2010. gadiem nebija ziņu. pēc gada man mājās viņa neziedēja. Un šogad, 2012., laikam jau būs februāris, kad līdz maijam vēl sali, cīruļputeņi un atkušņi pilnām sagaidāmi.
Inga, jāsāk tak beidzot veikt pieraksti par ziedēšanas laikiem mūsu kolekciju uzskaites kartītēs (kuras diemžēl man vēl nav iekārtotas).