Vasaras ganības.
-
- Pievienojies: Fri Mar 25, 2011 1:16 pm
Re: Vasaras ganības.
Mana vienīgā cimbīdija tika noturēta līdz pēdējai iespējai ārā, pēc tam siltumnīcā. Kad beidza kurināt siltumnīcu, istabā uz palodzes, zem kuras nav radiators un pa nakti aizkari tiek aizvilkti. Pašlaik ir izauguši 3 ziedu kāti, ceru, ka ziedi arī neizpaliks. Nezinu, kādas krāsas ziedi būs, jo pie manis viņa atnāca izglābjamās statusā.
-
- Pievienojies: Sat Mar 26, 2011 6:54 pm
Iekārtoju savas cimbīdijas kāpņu telpā
. Izrādās, ka +7 tur turas arī kad ārā -3.
Iedvesmota, ka ir vieta, nespēju depo paiet garām uz 2.90 nocenotam milzenim. Uz šiltītes bija rakstīts, ka minimālā t ir 8 grādi, bet cik esmu lasījusi, saprotu, ka siltākas ir mazās cimbīdijas īpaši ar šaurākām lapām?
Jācer, ka viņām patiks jaunā mājvieta.

Iedvesmota, ka ir vieta, nespēju depo paiet garām uz 2.90 nocenotam milzenim. Uz šiltītes bija rakstīts, ka minimālā t ir 8 grādi, bet cik esmu lasījusi, saprotu, ka siltākas ir mazās cimbīdijas īpaši ar šaurākām lapām?
Jācer, ka viņām patiks jaunā mājvieta.
9viiruspeeks - patiks, patiks noteikti! kur liksies?!
Mana vienīgā cimbīdija starp citu diezgan mierīgi uzziedēja arī bez aukstuma perioda - vienkārši stāvot istabā uz palodzes. Bet tā patiešām bija no mazajām (tas, protams, ir nosacīti) un šaurlapainajām. Droši vien aukstuma periods tās ziedēšanu būtu tikai veicinājis. Gaisma gan viņām ir obligāta.
Te bilde ar manu cimbīdiju.

Te bilde ar manu cimbīdiju.

Burvīga! Man jau ļoti patīk zaļganie ziedi 

Manas cimbīdijas pagājušā gada 5.maija nosaldēšanu izskatās, ka ir piedevušas (atšķirībā no pleionēm) , ziedkāti visos podos un ceru, ka drīz plauks. Pirmais pavasara ziediņš gan noziedēja, sataisīja sēkliņas, varu padalīties

Tā toč ir pienene?!