Ziema 2012/2013.
-
- Pievienojies: Fri Mar 25, 2011 1:16 pm
Re: Ziema 2012/2013.
Inese, kāds tev burvīgs pūkainītis!
Dace, - Tev gan skaistumi saziedējuši! tik koša katleja. Sakrālais jautājums - vai smaržo?
/zinu, zinu, ka tas or Flokses copyright jautājums, bet tomēr../
Inese, - skaista ziedēšana! no kurienes ir Tavs Hārvejs? (manējais man tika pilnīgi nejauši, es reiz kļūdījos ar kopējā pasūtījuma skaitu, nācās piemaksāt par neplānotu puķi, bet beigās izrādījās ļoti draudzīgs eksemplārs
)

Inese, - skaista ziedēšana! no kurienes ir Tavs Hārvejs? (manējais man tika pilnīgi nejauši, es reiz kļūdījos ar kopējā pasūtījuma skaitu, nācās piemaksāt par neplānotu puķi, bet beigās izrādījās ļoti draudzīgs eksemplārs

-
- Pievienojies: Fri Mar 25, 2011 1:16 pm
Inga, neesmu pasmaržojusi, bet laikam nesmaržo, krāsa tiešām ļoti krāšņa, pati izvēlējos pagājušajā gadā.
Inga, man harveanums nāk no Wlodarčuka pag.vasarā.
Kādi krāšņumi!!!
Dace, Tava katleja manā visvismīļakajā krāsā
Un pleiones, un cristata, eh...
Inese, Tev tiešām cālēns, pilnīgi sabužināt gribas
Un vēl smaržo pēc pienenēm - īsts pavasara vēstnesis!
Man arī šogad švaki ar pleioņu ziedēšanām. Viena pēc otras sāk dzīt lapiņes nevis ziedkātus. Kaut kas viņām nav paticis pagājušajā vasarā.
Dace, Tava katleja manā visvismīļakajā krāsā

Inese, Tev tiešām cālēns, pilnīgi sabužināt gribas

Man arī šogad švaki ar pleioņu ziedēšanām. Viena pēc otras sāk dzīt lapiņes nevis ziedkātus. Kaut kas viņām nav paticis pagājušajā vasarā.

Clowesia Rebecca Northen x Mormode sinuatum

Pleirotālis, ziedu vislabāk aplūkot caur lupu, izmērs 2 mm.
oho.. man pleirotālim ar sīksīciņi ziediņi, pamanīju pirmo reizi tikai tad kad nokalta, jo tad kļuva dzeltenbrūni, atšķirībā no zaļiem 
bet klovēzijas hib. gan ļoti skaists, arī tāds... cālīgs
hm.. it kā jātaisa jauna tēma, bet ārā joprojām ziema...
izskatās, ka orhideju kastē ir gana labi apstākļi arī slinkākām tillām. Šī ir mana viena no pirmajām, bet ar ziedēšanu nav pārāk lutinājusi, lai gan ir līdzīga T.ionantha, kas zied regulāri. Šī ir lielāka un kuplāka.

eh, bildes gan kastā sanāk nu tā... nevisai, bet ārā augus ņemt negribas. Kreisajā apakšējā stūrī arī spoks kaut ko veido

bet klovēzijas hib. gan ļoti skaists, arī tāds... cālīgs

hm.. it kā jātaisa jauna tēma, bet ārā joprojām ziema...
izskatās, ka orhideju kastē ir gana labi apstākļi arī slinkākām tillām. Šī ir mana viena no pirmajām, bet ar ziedēšanu nav pārāk lutinājusi, lai gan ir līdzīga T.ionantha, kas zied regulāri. Šī ir lielāka un kuplāka.

eh, bildes gan kastā sanāk nu tā... nevisai, bet ārā augus ņemt negribas. Kreisajā apakšējā stūrī arī spoks kaut ko veido

Oho, Egon! Burviga katleja! Taa ir kaada var.flamea vai hibrids?