Kārotā orhideja
Re: Kārotā orideja
palodzes ir elastīgs materiāls - rudenī, kad puķes nāk no ganībām mājās, izrādās sarāvušās - pa ziemas tumšajiem vakariem tiek darinātas uzkabes, piekares un tilti augiem. pavasarī līdz ar pirmajās izstādēm Eiropā, pārpildītās palodzes tiek papildinātas ar vēl tikai vienu vai divām (lasi: vismaz 5-6) jaunām orhidejām.
dace wrote:Dace, vot, vot, es par to pašu. Kad man ir pilnīgi skaidrs, ka uz palodzes vairs nav vietas nevienai pašai orhidejai, tad saņemot nākamo pasūtījumu atklājas, ka vēl kādām 5 vieta tomēr atrodas...
Jūs gan esat faķīri

Par kārotām orhidejām runājot, tagad tumsonībā un drūmumā sāk pēc kaut kā koša kāroties
Kurš varētu man ieteikt kādu ļoti oranžu un ļoti smaržīgu orhideju?

-
- Pievienojies: Wed Mar 23, 2011 6:42 pm
Dendrobium unicum ir ļoti oranžā krāsā, tik tā smarža - vienam kā aprikozes, citam kā pētersīļi vai kinza, atkarīgs no deguna.
GreenApple, unikums man arī pirmais ienāca prātā, bet man kaut kā tie garie kāti nevisai.... Šobrīd man uzziedējusi enciklija vitelina, yes! tā ir manējā!!! Ja vēl būtu smarža...
Ir vēl ieteikumi?
Ir vēl ieteikumi?

pamēģini Potinara Flaming orange 'Carmela',

Sveiciens Jaunajā gadā!!!
Es beidzot tiku pie vienas no kārotajām orhidejām - Ludīsijas. Ar palieliem pumpuriem
Es beidzot tiku pie vienas no kārotajām orhidejām - Ludīsijas. Ar palieliem pumpuriem

Inga, paldies, pameklēšu, izskatās kārdinoša! Tev tāda ir?
Tchibo, apsveicu!
Tchibo, apsveicu!
Tchibo, apsveicu ar jaunieguvumu!
Dace, nē, nav gan, bet Budapeštā redzēju, vai vismaz ļoti līdzīgu.
Dace, nē, nav gan, bet Budapeštā redzēju, vai vismaz ļoti līdzīgu.
Return to “Orhidejas ikvienam”